WSSE Kielce

Font Size

Cpanell
Jesteś tutaj: Start Żywność Poradniki Żywność - informacje dla przedsiębiorców Praktyka przy produkcji żywności niezwierzęcego pochodzenia w warunkach domowych - Poradnik

Żywność - informacje dla przedsiębiorców

Praktyka przy produkcji żywności niezwierzęcego pochodzenia w warunkach domowych - Poradnik

"Poradnik Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej przy produkcji żywności niezwierzęcego pochodzenia w warunkach domowych z wykorzystaniem surowców roślinnych z własnych upraw oraz w ramach rolniczego handlu detalicznego" (Warszawa, grudzień 2017r.).


Informujemy, że Główny Inspektor Sanitarny we współpracy z Panią dr hab. inż. Joanną Trafiałek (adiunkt i kierownik studiów podyplomowych na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW), w celu ułatwienia stosowania prawa żywnościowego przez osoby planujące rozpoczęcie działalności polegającej na przetwarzaniu warzyw i owoców w kuchni domowej; wyprodukowanych przede wszystkim we własnym gospodarstwie rolnym, bądź w zakresie rolniczego handlu detalicznego (RHD) opracował "Poradnik Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej przy produkcji żywności niezwierzęcego pochodzenia w warunkach domowych z wykorzystaniem surowców roślinnych z własnych upraw w ramach rolniczego handlu detalicznego” (Warszawa, grudzień 2017r.).

Ww. "Poradnik Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej przy produkcji żywności niezwierzęcego pochodzenia w warunkach domowych z wykorzystaniem surowców roślinnych z własnych upraw w ramach rolniczego handlu detalicznego" zamieszczono w poniższym pliku:

 

pdf335

Poradnik Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej przy produkcji żywności niezwierzęcego pochodzenia w warunkach domowych z wykorzystaniem surowców roślinnych

 

 

 

 

Ww. wytyczne nie mają charakteru obligatoryjnego i mogą być stosowane na zasadzie dobrowolności.

Jesteś tutaj: Start Żywność Poradniki Żywność - informacje dla przedsiębiorców Praktyka przy produkcji żywności niezwierzęcego pochodzenia w warunkach domowych - Poradnik